Perfect Pilates

Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor een sterk en sportief lichaam.  Het bestaat uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Pilates richt zich ook op een stevige en stabiele rug, daarom is Pilates geschikt voor beginners en gevorderden maar ook mensen met rugklachten.

De sleutelwoorden bij Pilates zijn: stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing.

pilates20logo1Pilates is een 100 jaar oude methode. De oefeningen waren al super maar de wetenschap achter de oefeningen is inmiddels veranderd. Een team van therapeuten en artsen van Fysio Physics heeft de methode geperfectioneerd. Perfect Pilates is daardoor verantwoord en nog effectiever dan de gewone Pilates en daarom ook als enige erkend door het Kon. Ned. Genootschap v. Fysiotherapie (KNGF).

Perfect Pilates is eigenlijk voor iedereen. Jong & oud, beginners & gevorderden, topsporters & niet-sporters. De trainingen worden gegeven in kleine groepjes, zodat we u zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden. Alle oefeningen worden gedaan op een matje.

Wat kun je bereiken met de oefeningen?

  • Een sterke en soepele rug (minder rugpijn)
  • Meer lenigheid en flexibiliteit
  • Stabieler en meer ontspannen in je lijf
  • Lekkerder in je vel

Om iedereen de gelegenheid te geven om kennis te maken met Perfect Pilates, biedt Fysiotherapie de Marne & GC Winsum een proefles GRATIS aan.

Informatie en opgave

Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met de praktijk in Winsum (0595 – 442255). Bij voorkeur tussen 8.00 – 12.00 uur.