Bootcamp

Wat is Bootcamp

Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier voorop staat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een personal trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, maar staat het idee van een fitnessruimte je tegen? Dan is Bootcamp zeker geschikt. Bootcamp bestaat namelijk uit een afwisselend pakket aan oefeningen die je bij voorkeur in een park uitvoert, zodat je in korte tijd je hele lichaam traint. Zo werk je aan je conditie, doe je rek- en strekoefeningen en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.

Kan ik dat wel?20151031_151332

Veel mensen denken bij het woord ‘Bootcamp’ al snel aan een drillende manier van trainen In de fitnesswereld gaat Bootcamp er heel anders aan toe. Daar is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. Het is geen afbeulen, maar aanmoedigen. Bootcamp moet voor iedereen haalbaar zijn en je kunt de oefeningen dan ook zo zwaar maken als je zelf wilt. Door de professionele begeleiding van een bootcamptrainer leer je de oefeningen op een gezonde manier uit te voeren, zonder over je eigen grenzen heen te gaan.

Een bootcampgroep bestaat meestal uit mannen en vrouwen uit allerlei leeftijdscategorieën. Doordat je samen lekker traint, vliegt de tijd voorbij en ben je zowel sociaal als sportief efficiënt bezig. Tot slot motiveert een groep je om regelmatig mee te doen, zodat je ook daadwerkelijk met regelmaat blijft bewegen.

De trainingen worden op verschillende niveaus gegeven, zodat er voor iedereen een geschikte workout is. De trainingen zijn voor doorzetters en mensen die niet bang zijn om vies te worden en graag iets willen bereiken!

Wat kost Bootcamp?

De trainingen zijn onder begeleiding van een sportinstructeur, de kosten bedragen € 15,00 per maand.

Waar/wanneer:

Winsum donderdag (18.30-19.30 uur). Startplaats is de fysiopraktijk, Meeden 3a, van waar we direct buiten aan de slag gaan. We kunnen ook gebruik maken van de splinternieuwe Beweegtuin Winsum.

Wehe- den Hoorn maandag (18.15-19.15 uur). Startplaats is de fysiopraktijk, W.H. Timersmastraat 1, van waar we direct buiten aan de slag gaan.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan voor een GRATIS PROEFLES!