Sportinstructeur gezocht

Sportinstructeur gezocht Fysiotherapie de Marne GC Winsum

Vacature

Sportinstructeur gezocht!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sportinstructeur die ons team kan versterken. Fysiotherapie de Marne GC Winsum bestaat uit fysiotherapeuten, sportinstructeurs en ondersteunend personeel. 

Als sportinstructeur motiveer jij onze sporters en help je ze met het behalen van hun sportieve doelen. Jij bent de topper wie klanten positief kan stimuleren, corrigeren en motiveren. Met jouw gedrevenheid, passie en enthousiasme weet jij zowel de zaal vol als mee te krijgen. Want zoveel mogelijk mensen helpen op een positieve manier fit te worden, daar doe je het voor!

Je zal voornamelijk groepen begeleiden die wekelijks op hetzelfde moment komen sporten. Zo bouw je een persoonlijke band op met de sporters en ontstaat er een band tussen de sporters. Deze groepslessen zullen in Winsum en Wehe- den Hoorn zijn.

We verwachten dat je: begeleidt, observeert, adviseert en coacht, je bewaakt de veiligheid, je bent klantvriendelijk, enthousiast, verder ben je flexibel en hebt een representatieve uitstraling en je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een teamspeler.

Wij bieden: minimaal 12 uur vast, doorgroei mogelijkheden, een marktconform salaris en een gezellig en bekwaam team om van te leren!